Bahama

Bahama sohvat valmistetaan omalla tehtaalla Kajaanissa. Näyttävä sekä upean ulkonäön omaava sohva joka jää jokaisen mieleen. Todellinen katseenvangitsija.

SOHVA JONKA PYÖREÄT MUODOT JA MUKAVUUS JÄÄ JOKAISEN MIELEEN.

Rentoutuessasi Bahama- malliston sohvassa tunnet olosi melkein ,kuin olisit palmujen alla. Sohva jonka upea muoto ja istuinmukavuus tuovat oloosi nautinnollisen elämyksen. Bahama- sohvan mallisto on suunniteltu laatua ja näyttävyyttä arvostavaan makuun. Sohva jossa on näköä ja kokoa. Todellinen katseenvangitsija.

  • Massiivikoivu/ kertopuurunko
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag-jousitus
  • Runko ja jousitakuu 25 vuotta
  • Tarvittaessa tuplajousitus
  • Valmistettu suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.