Bio

Suomessa käsityönä valmistettu ylellinen Bio-sohva tarjoaa rentoja ja mukavia istumisia. Pintapehmeä, mutta ei upottava. Moduulipaloista on mahdollista rakentaa mieleisesi kokoonpano. Helposti muunneltavissa.

Tyylikkyyden ja rentouden harmoniaa

Bio-mallisto edustaa tyylikkyyden ja rentouden harmoniaa. Moduulimalli mahdollistaa, että sohva mahtuu täydellisesti haluttuun tilaan – halusitpa sitten kulmasohvaa tai isompaa suoraa sohvaa. Kiintoverhoilun ansiosta sohva on aina siistin näköinen. Sohva on saatavissa sadoilla eri kankailla tai nahkaisena. Voit myös valita erikorkuisista jaloista juuri sinun makuusi osuvimmat.

  • Massiivikoivu / kertopuurunko
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet