Blues

Aidosti kotimaisissa Blues-sohvissa on ylellinen istuinmukavuus. Istuimessa pussijousitus ja höyhenpinta. Selkätyynyissä allergiaystävällinen Eco-supersofttäyte. Kiinteät istuintyynyt ja irtoselkätyynyt. Saatavilla kolmessa eri kokoluokassa: S, L ja XL.

Sinun rytmiisi mukautuva moduulisohva

Rentoutuessasi Blues-malliston sohvassa saatat melkein kuulla niitä pehmeitä chicagolaisia säveliä korvissasi, joiden mukaan mallisto on nimetty. Miellyttävä untuvapinta tekee löhöilystä elämyksen ja moduulisohvana Blues on muunneltavissa sinun rytmiisi sopivaksi. Sohvan istuinosat ovat kiinteät, mutta selkätyynyt ovat irrotettavia.

  • Kerrostäytteet takaavat istumismukavuuden
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – jousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston mitat

Lataa malliston mitat PDF-tiedostona, niin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet