Cleo

Monipuolinen moduulisohvamallisto, Cleo, tarjoaa jokaiselle jotakin. Mallisto on suunniteltu modernilla silmällä klassista skandinaavista minimalismia tukien. Malliston sohvien kapeat käsinojat ja jalat luovat sirouden tunteen muutoin muhkeisiin sohviin luoden niistä loistavat lisät niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin.

siroa suunnittelua ja huippuluokan istuttavuutta

Cleo-malliston kotimaiset sohvat ovat suunniteltu sopimaan moderneihin ja minimalistisiin skandikoteihin. Malliston suunnittelussa on haluttu yhdistää sirous mukavuuteen ja sohvien kapeat käsinojat ja ohuet jalat tekevätkin niistä istuvan valinnan niin pieniin kuin isoihin tiloihin. Moduulimallistona Cleo on saatavana juuri sinun tarpeisiisi sopivana kokonaisuutena, joka tuo taattua vaikuttavuutta joka kotiin.

  • Monipuolinen moduulisohvamalli
  • Laadukas saksalainen teräsjousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet