Cosmo

Kotimainen Cosmo yhdistää helppokäyttöisen vuodemekanismin ja kätevän säilytyslaatikon, jonne saat petivaatteet säilöön. Malliston sohvat on saatavilla kolmella eri värillä. Jokapäiväiseen istumakäyttöön sopivan Cosmon vuodeosuus on verhoiltu samalla materiaalilla kuin sohva.

Käteviä ratkaisuja tilan säästämiseen

Cosmo-malliston vuodesohvat on suunniteltu säästämään tilaa ja takaamaan helpon käytön. Malliston laadukkaan vuodemekanismin ansiosta sohvat ovat nopeasti muutettavissa mukaviksi sängyiksi. Vuodesohvat sisältävät säilytyslaatikon, joka sopii erinomaisesti vuodevaatteiden säilyttämiseen.

  • Laadukas vuodemekanismi
  • Kätevä säilytyslaatikko
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä Kajaanista

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan Aitokalusteen omassa tehtaassa Kainuussa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet