Fast

Fast-mallistossa on kädenkäänteessä avattava vuodemekanismi. Tuotteet soveltuvat hyvin niin kotiin, vapaa-ajan asuntoon kuin vaikkapa hotelliin. Saatavilla on useita erilaisia värivaihtoehtoja sekä vuodetuoleihin että vuodesohviin.

Nopeutta ja näppäryyttä

Fast-malliston Aitosoffa tuotteet on suunniteltu käyttö edellä; malliston vuodemekanismi on erityisen helppokäyttöinen ja nimensä mukaan nopea. Malliston tuotteita löytyy kahdessa eri koossa, jotka molemmat muuttuvat pehmeiksi sängyiksi kädenkäänteessä. Malliston tuotteita on valittavissa käsinojilla tai ilman.

  • Jenkkivuodemekanismi
  • Helppokäyttöinen mekanismi
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä Kajaanista

Aitokalusteen vuodesohvat valmistetaan Aitokalusteen omassa tehtaassa Kainuussa. Osaavalla henkilöstöllämme on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Olemme hioneet tuotantoprosessin huippuunsa, mikä auttaa meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa myös mittatilauksissa.

Kaikki tuotteet ovat räätälöitävissä

Aitokalusteen vuodesohvat voidaan räätälöidä yksilöllisesti sinun tyylisi, makusi ja mittojesi mukaan. Muun muassa laaja kangas- ja jalkavalikoima takaa runsaasti vaihtoehtoja. Voimme myös valmistaa rungon koivun sijasta männystä, tai päinvastoin, jos olet allerginen tietylle puulajille.

Vastuullisuus ohjaa tekemistämme

Vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme, sillä haluamme jatkuvasti kehittyä paremmiksi oli kyse sitten materiaalivalinnoista tai tuotantotavoista. Me tuomme pitkäikäisillä tuotteillamme vaihtoehdon kertakäyttökulttuurille; kaikissa vuodesohvissamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu.

Malliston mitat

Lataa malliston mitat PDF-tiedostona, niin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet