Luoto

Kaikki Luoto-malliston tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. Istuimissa käytetään laadukasta materiaalia, joka takaa ergonomisen istuttavuuden. Runko on kestävää massiivikoivua / kertopuuta. Mallistoon kuuluu lepotuolien lisäksi keinutuoli.

Laineilla lipuvaa istuvuutta

Luoto-mallisto on suunniteltu Suomessa ja tuotteet valmistetaan käsityönä Kajaanissa. Malliston suunnittelussa on otettu huomioon ergonomisuus, istuvuus on kuin lipuisit laineilla. Mallisto koostu kolmesta nojatuolista, joista yksi on saanut alleen keinutuolin jalat.

  • Ergonominen istuvuus
  • Laadukkaat materiaalit
  • 25 vuoden runkotakuu
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen nojatuolit valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesitkö, että kaikki Aitosoffa tuolimallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Tämä takaa, että tuoli sopii kohteeseen kuin nakutettu. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat räätälöitävyyden.

Vastuullisia valintoja

Aitokalusteen nojatuolit on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla tuoleilla onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Malliston tuotteet