Omega

Kotimainen Omega-mallisto on moduulisarja, joka mahdollistaa lukuisia tyylikkäitä ratkaisuja. Kaikki Omega-tuotteet valmistamme käsityönä omassa Kajaanin tehtaassamme.

Ylellisiä lekotteluhetkiä, pehmeitä istumisia

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään kaksinkertaiset istuin- ja selkätäytteet, miellyttävä untuvapinta ja ylellinen istuinmukavuus? Vastaus on tietenkin Omega-malliston sohvat, jotka on suunniteltu laatua arvostavaan makuun. Sekä istuin- että selkäpehmusteena käytettävä untuvarouhe on eettisesti tuotettua. Runkomateriaalina  massiivikoivu/kertopuu.

  • Monipuolinen moduulisohvamallisto
  • Istuimissa pohjajoustona no-zag – teräsjousitus
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet