Pilvi

Millainen olisi sinun unelmiesi sohva? Pilvi rakastuttaa jokaisen istujan upeilla visuaalisilla yksityiskohdilla sekä täysin uudenlaisella mukavuudella. Tämän lisäksi halusimme tuoda tuotteeseen täysin uudenlaista toiminnallisuutta. Sohva koostuu kolmen moduulin ympärille, jotka ovat kulmapala, 1-istuttava sekä rahi. Tämän sohvan muodon pystyt kokoamaan täysin kotisi tilan tai päivän olotila mukaisesti. Tee sohvasta klassinen sohva, kulmasohva tai mikäli haluat rentoutua kokoa sohva isoksi pehmeäksi pediksi. 

Taivaallista mukavuutta

Pilvi on moduulimalli, joka mahdollistaa useat eri kokoonpanot. Rakenna unelmiesi sohva pala palalta korkeatasoisista moduulimalleista. Haluat sitten 3-istuttavan, avokulman tai vaikka kokonaisen sänkymallin, Pilvi tarjoaa sinulle ratkaisun.

Pilvi sohva tarjoaa rentouttavan istumiskokemuksen. Valitse sohvan jäykkyys pehmeän tai kovan väliltä ja nauti taivaallisen mukavasta istumiskokomuksesta.

Kurkkaa Pilvi video

  • Rakenna oma kokonaisuutesi
  • Tuplajousitettu istuin
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

OSTA OMAKSI