Jazz

Kotimaisen Jazz-malliston sohvat on suunniteltu ylellisen mukaviksi, rentoa ja mukavaa istuintuntumaa hakevien unelmien täyttymyseksi. Istuin-ja selkäpehmusteet valittavissa useilla eri täytteillä. Mallistossa irrotettavat istuin- ja selkätyynyt. Mallistoa saatavilla eri kokoluokissa Jazz ja Jazz max.

Mallisto, jossa on tyyliä, asennetta ja swingiä

Jazz-mallistossa on tyyliä, asennetta ja swingiä oikeassa suhteessa. Istumisesta tekee mukavan kokemuksen huolellisesti valitut istuin- ja selkätäytteet. Moduulisohvamalli mahdollistaa monenlaisiin tiloihin sopivat ratkaisut.

  • Irrotettavat istuin- ja selkätyynyt
  • Laadukas teräsjousisto
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan Kajaanin tehtaallamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet