Jazz

Jazz-malliston sohvat on suunniteltu ylellisen mukaviksi, rentoa ja mukavaa istuintuntumaa hakevien unelmien täyttymykseksi. Istuinpehmuste on erikoiskylmävaahtoa, jonka pinnassa on allergiaystävällinen untuva. Mallisto saatavilla eri kokoluokissa.

Mallisto, jossa on tyyliä, asennetta ja swingiä

Jazz-mallistossa on tyyliä, asennetta ja swingiä oikeassa suhteessa. Istumisesta tekee mukavan kokemuksen huolellisesti valitut istuin- ja selkätäytteet, joissa on hyödynnetty allergiaystävällistä untuvaa. Moduulisohvamalli mahdollistaa monenlaisiin tiloihin sopivat ratkaisut. Saatavilla on myös irtopäällisiä, joiden avulla saat sohvastasi juuri sinun makuasi vastaavan.

  • Irrotettavat istuin- ja selkätyynyt
  • Saatavana irtopäällisillä
  • Runko- ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Suomessa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän, että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi, tyylisi ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden. Eri nahka- ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä, sillä pitkäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvillamme onkin 25 vuoden runko- ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

TUOTETIEDOT

Malliston mitat löydät PDF-tiedostona, näin voit helposti varmistaa tuotteen sopivuuden käyttötiloihin.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.

Malliston tuotteet