Lazzo

Lazzo-sohvat valmistetaan omalla tehtaalla Kajaanissa.Sohvassa yhdistyvät keveys, tyylikkyys sekä skandinaavinen muotoilu. Oiva valinta ensimmäiseksi sohvaksi.

Siroa suunnittelua ja laadukKaita materiaaleja.

Lazzo-malliston sohvat sopivat lähes sisustukseen kuin sisustukseen. Istuinpehmusteena käytetään HR30 vaahtomuovia,kun taas selkäpehmuste on kimmoisinta silikonivanua. Irrotettavat istuin ja selköätyynyt tekevät sohvan puhdistamisesta helppoa.

  • Puurunko/massiivipuuta ja kertopuuta
  • Selässä pohjajoustona kumivyöt
  • Runko ja jousitakuu 25 vuotta
  • Valmistettu Kajaanissa

Suomalaista laatutyötä

Kaikki Aitokalusteen sohvat valmistetaan omassa Kajaanin tehtaassamme. Meillä on yli 25 vuoden kokemus laadukkaiden huonekalujen valmistuksesta. Ammattitaitoinen henkilökunta ja huolellisesti hiotut tuotantoprosessit auttavat meitä pitämään toimitusajat kuudessa viikossa jopa mittatilauksissa.

Sinun makuusi sopivat ratkaisut

Tiesithän,että kaikki Aitosoffa mallistot voidaan valmistaa mittatilauksena juuri sinun makusi ,tyylisi, ja mittojesi mukaan? Kaikkiin malleihin voit valita myös sinulle sopivan istuimen pehmeyden.Eri nahka-ja kangasvaihtoehdot sekä jalkavalikoima takaavat runsaasti vaihtoehtoja.

Vastuullisempia valintoja

Aitokalusteen tuotteet on valmistettu kestämään aikaa ja käyttöä,sillä pitäikäinen tuote on myös ekologinen valinta. Kaikilla sohvilla onkin 25 vuoden runko -ja jousitakuu. Pyrimme hankkimaan kaikki materiaalit vastuullisilta kotimaan toimijoilta ja suosimme kierrätysmateriaaleja.

Jalat viimeistelevät ulkoasun

Tuotteisiimme saatavilla monipuolinen valikoima jalkavaihtoehtoja.